MedTech palvelut MP Oy: n verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot 

Voimassa 3.7.2023 alkaen

Yleistä 

Nimi: MedTech Palvelut MP Oy

Y-tunnus: 0844343-9

Sähköposti: juha.putkonen@sailab.fi

Käyntiosoite: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 040 486 0071

MedTech Palvelut MP Oy:n verkkokauppa (jatkossa verkkokauppa) myy 

  • MedLoop-osaamiskeskuksen verkkokursseja, koulutuksia ja tapahtumia yrityksille ja yksityishenkilöille sekä lisenssejä verkkokursseihin Sailab MedTech Finland ry:n jäsenyrityksille.
  • Sailab Fennica -käyttöoikeuksia Sailab MedTech Finland ry:n jäsenyrityksille, terveydenhuollon organisaatioille ja muille oikeustoimikelpoisille yhteisöille.
  • muita yhtiön toimialaan kuuluvia tuotteita, tapahtumia ja palveluja.

MedLoop-osaamiskeskuksen verkkokurssien, koulutusten ja tapahtumien tiedot ja hinnat löytyvät osoitteesta Medloop.fi ja Sailab Fennican tiedot osoitteesta Sailab.fi/sailab-fennica

Verkkokauppa voi muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti. Asiakkaan on tutustuttava toimitusehtoihin aina ennen tilaamista verkkokaupasta. MedLoop-osaamiskeskuksesta tehtyjen tilausten tiedot näkyvät myös MedLoop-osaamiskeskuksen asiakastilillä. 

Tuotteet ja hinnat

Myytävien tuotteiden hinnat ja sisällöt on esitetty MedLoop-osaamiskeskuksen verkkokurssien, koulutusten ja tapahtumien osalta osoitteessa Medloop.fi ja Sailab Fennican osalta osoitteessa Sailab.fi/sailab-fennica. Hintoihin sisältyy kulloinenkin arvonlisävero niiden tuotteiden osalta, joita myydään myös kuluttaja-asiakkaille. Verkkomaksuna maksettaessa arvonlisäveroerittely näkyy ostoskorissa ennen maksutapahtumaa.

Mikäli hinta muuttuu sopimuksen tekemisen jälkeen, noudatetaan aina sopimuksentekoajankohdan hintaa. Jos verkkokaupassa ollut virheellinen hintatieto poikkeaa niin huomattavasti todellisesta hinnasta, että kuluttaja-asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virhetiedon, virheellisenä ilmoitettu tuotteen hinta ei sido verkkokauppaa.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu tilaamalla valitut tuotteet verkkokaupassa tai verkkolomakkeella. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja yritysasiakkaiden osalta yhteyshenkilö.  Palvelujen käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössään internet-yhteys sekä tietokone tai internetyhteyden mahdollistava mobiililaite. 

Tilausvahvistus/kuitti

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen asiakkaalle toimitetaan tilausvahvistus sähköpostilla. Tilausvahvistus on maksun jälkeen myös kuitti ostoksesta. Tilausvahvistus sisältää tilauksen keskeiset tiedot sekä tiedot ja ohjeet kuluttaja-asiakkaalle peruuttamisoikeuden käyttämisestä, menettelyistä ja määräajoista (peruuttamisoikeustilanteiden varalle).

Mikäli asiakas ei saa tilausvahvistusta tilauksen tehtyään, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Verkkokauppa pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilauksia perustelluista syistä. Jos emme jostakin syystä voi vahvistaa tilausta, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4),

joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla

maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut

verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat

tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe

maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan

välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla,

maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat

maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki,

Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay,

Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-

kortit. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen

maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista

verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot.

Toimitusaika

Verkkokurssit, -koulutukset ja lisenssituotteet ovat käytettävissä heti kun tilaus on tehty ja asiakas on saanut tunnukset.

Kuluttaja-asiakkaan peruuttamisoikeus (peruuttamisoikeus ei koske yritys- tai yhteisöasiakkaita)

Tilauksen peruuttaminen tapahtuu tekemällä peruuttamisilmoitus 14 päivän kuluessa digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä peruuttamislomakkeella tai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostitse tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla. 

Digitaalisten sisältöjen toimittamista koskeva peruuttamisoikeus (vain kuluttaja-asiakkaat)

Kuluttaja-asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus sähköisesti toimitettavan digitaalisen sisällön toimittamista koskevan sopimuksen tekemisestä. Digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti voidaan aloittaa tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen ennen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja-asiakas on antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa ja hyväksynyt peruuttamisoikeuden menetyksen tässä tilanteessa.

Tilaamalla verkkokaupasta digitaalisia sisältöjä asiakas hyväksyy sen, että toimitus aloitetaan heti, eikä peruuttamisoikeutta ole. Tiedot peruuttamisoikeuden menetyksestä on asiakkaalle annettu myös tilausvahvistuksessa.

Maksun palauttaminen kuluttaja-asiakkaille

Palautamme kauppahinnan kuluttaja-asiakkaille viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Maksamme palautettavat maksut samalla maksutavalla, jota on käytetty alkuperäisessä kaupassa.

Poikkeukset peruuttamisoikeuteen

Kuluttajansuojalain mukaan peruuttamisoikeutta ei ole, jos digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä kuluttajan suostumuksen johdosta, asiakkaalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta näissä tapauksissa ja asiakas on tämän hyväksynyt.

Aikaan sidotuilla tapahtumilla ja kursseilla ei ole kuluttajasuojalain mukaan peruuttamisoikeutta. 

Reklamaatio ja virhevastuu

Jos hyödyke ei vastaa tilausta tai se on virheellinen, pyydetään asiakasta ottamaan yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Palveluntarjoajana MedTech palvelut MP Oy vastaa digitaalisten tuotteiden virheistä kuluttaja-asiakkaille kuluttajansuojalain pakottavien säännösten mukaisesti. 

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot: puh. 040 486 0071 (puhelun hinta on kuluttaja-asiakkaan soittajan puhelinliittymäsopimuksen mukainen) tai sähköpostilla juha.putkonen@sailab.fi.

Linkit ulkopuolisille sivuille

Verkkokaupassa voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivuille tai palveluihin. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa näihin muihin sivuihin tai palveluihin, joilla on omat erilliset käyttöehdot ja tiedonkeruumenetelmänsä. Verkkokauppa ei vastaa ulkopuolisten, linkitettyjen sivujen palveluista tai muista vastuista.

Vastuunrajoitus

Verkkokauppa ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen tai palveluun liittyvästä välillisestä tai välittömästä vahingosta muutoin kuin mitä kuluttajansuojalain tai muun lain pakottavista velvoitteista johtuu. Yritysten osalta vahingonkorvaus rajoittuu aina enintään kunkin ostetun tuotteen hintaan. 

Reklamaatiot ja riitojen ratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Yritys- ja yhteisöasiakkaiden osalta riitojen ratkaisupaikka on Helsingin käräjäoikeus.